Zelena pijaca u niškom naselju Pantelej uveliki se gradi

NIŠ

Niško naselje Pantelej dobiće još jendnu zelenu Pijacu. Ona se gradi na bulevaru Svetog Pantelejmona, a radovi su uveliko u toku.

   „Pijaca u Gradskoj opštini Pantelej na Bulevatu Svetog Pantelejmona se uveliko radi. Završen je vodovod i kanalizacija kao i osvetljenje i čekaju se lokacijski uslovi za izgradnju četrnaest lokala, a kada se oni izgrade JKP „Tržnica“ daće te lokale u uakup“, kaže gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

                                   Dodaje da će stanari naselja na Pentelju koje se ubrzano širi i raste dobiti modernu pijacu koja će pored lokala imati i još neke sadržaje.

                                  „Pored novog vrtića za koji smo nedavno položili kamen temeljac naselje će dobiti uskoro i zelenu pijacu. Ona je potrebna stanarima ovog naselja jer Gardska opština Panetelj je na prvom mestu među gradskim opštinama u Nišu, pa i u Sbiji, koja ima povećan prirodni priraštaj, a ljudima koji žive u ovom naselju želimo da omogućimo što bolje uslove za život, a to znači da oni dobiju sve objekate koji su im potrebne da zadovolje potrebe koje imaju za što kvaitetniji život“, ističe gradonačelnica Niša.

                               U ovom naselju se planira i izgradnja sportskih terena koji nedostaju za koje su građani kazali da su im potrebi, a radi se i na tome da naselje bude oplenjenjeno i zelenim površinama ma kojima bi se našao i dečiji mobilijar namenjen najmlađim stanarima. (kraj) VP/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

6 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Milca Kostić
Milca Kostić
7 meseca pre

Kao novinari imate obavezu da objektivno pišete o svemu, a ne da budete servis za marketing vladajućoj garnituri.
Gradske institucije su servis gradjana , koji ih plaćaju, da rade za interese grada.
Istina za ovu pijacu je da su grad i tržnica upali na privatne posede i bez ikakve informacije i naknade počeli radove.
Čelnici tih gradskih institucija su prilikom obraćanja vlasnika zemljišta za informacije šta se to dešava, priznali, ali su na sudu, kada su vlasnici morali da tuže, tvrdili da oni ništa ne rade.
Sudije su očigledno loše radile svoj posao, jer su vlasnici morali u toku postupka da plate veštake i geometre, da dokažu svoje tvrdnje.
Trebalo je da to uradi komunalna policija, gradjevinska inspekcija , po prijavi.
Spor je u toku, odugovlači se,
sva dešavanja su da ne poveruje čovek, a u sklopu svega toga vi pišete ovakav tekst.
Mene je sramota zbog vas , kako radite svoj posao!

Dobra namera
Dobra namera
10 meseca pre

Kada već objavljujete vest da se nova pijaca na Panteleju radi u najveće, pitam Vas zašto ne odete do gradilišta i uverite se da tamo nema ni jednog jedinog radnika. I drugo na tom mestu je već rađena pijaca i puštena u rad i tezge su bile prazne,bez prodavaca i kupaca.I posle dve-tri godine tezge pijačne se
uklanjaju,plato i ostalo na pijaci se ruši.Silna sredstva bačene i na ruševinama počinje gradnja nove pijace.
PITAM IMA LI OVDE TEŠKIH INVESTICIONIH PROMAŠAJA I ČEMU OVA FARSA I BACANJE NOVCA GRAĐANA?!? KO ĆE ODGOVARATI ZA UČINJENO ILI OBJASNITI O ČEMU SE OVDE RADI?! NEODGOVORNOST JE U PITANJU,ZATO VAS MOLIM PIŠITE O OVOME. POTRAŽITE GENEZU GRADNJE PIJACE I OBJASNITE GRAĐANIMA,NE PRESKAČITE REDOSLED…AKO SMETE NARAVNO.

Dobra namera
Dobra namera
10 meseca pre
Odgovori  Jugpress

Poštovani,vidim smete, ali čemu ljutnja? Bio sam samo dobronameran i smatrao sam da ste stvarno novinar i da će Vas zainteresovati istina.Izvinite ako sam Vas nečim uvredio.Ipak,istražite nešto pa objavite i nemojte plasirati samo vesti kao glasnogovornik vlasti.Lično nemam ništa protivu vlast ali jednostavno ne podnosim njihovu bahatost i neodgovornost.Još jednom, uverio sam se da”smete” i izvinite što sam Vas uznemirio istinom.