Zelena pijaca u niškom naselju Pantelej uveliki se gradi

NIŠ

Niško naselje Pantelej dobiće još jendnu zelenu Pijacu. Ona se gradi na bulevaru Svetog Pantelejmona, a radovi su uveliko u toku.

   „Pijaca u Gradskoj opštini Pantelej na Bulevatu Svetog Pantelejmona se uveliko radi. Završen je vodovod i kanalizacija kao i osvetljenje i čekaju se lokacijski uslovi za izgradnju četrnaest lokala, a kada se oni izgrade JKP „Tržnica“ daće te lokale u uakup“, kaže gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

                                   Dodaje da će stanari naselja na Pentelju koje se ubrzano širi i raste dobiti modernu pijacu koja će pored lokala imati i još neke sadržaje.

                                  „Pored novog vrtića za koji smo nedavno položili kamen temeljac naselje će dobiti uskoro i zelenu pijacu. Ona je potrebna stanarima ovog naselja jer Gardska opština Panetelj je na prvom mestu među gradskim opštinama u Nišu, pa i u Sbiji, koja ima povećan prirodni priraštaj, a ljudima koji žive u ovom naselju želimo da omogućimo što bolje uslove za život, a to znači da oni dobiju sve objekate koji su im potrebne da zadovolje potrebe koje imaju za što kvaitetniji život“, ističe gradonačelnica Niša.

                               U ovom naselju se planira i izgradnja sportskih terena koji nedostaju za koje su građani kazali da su im potrebi, a radi se i na tome da naselje bude oplenjenjeno i zelenim površinama ma kojima bi se našao i dečiji mobilijar namenjen najmlađim stanarima. (kraj) VP/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Dobra namera
Dobra namera
7 dana pre

Kada već objavljujete vest da se nova pijaca na Panteleju radi u najveće, pitam Vas zašto ne odete do gradilišta i uverite se da tamo nema ni jednog jedinog radnika. I drugo na tom mestu je već rađena pijaca i puštena u rad i tezge su bile prazne,bez prodavaca i kupaca.I posle dve-tri godine tezge pijačne se
uklanjaju,plato i ostalo na pijaci se ruši.Silna sredstva bačene i na ruševinama počinje gradnja nove pijace.
PITAM IMA LI OVDE TEŠKIH INVESTICIONIH PROMAŠAJA I ČEMU OVA FARSA I BACANJE NOVCA GRAĐANA?!? KO ĆE ODGOVARATI ZA UČINJENO ILI OBJASNITI O ČEMU SE OVDE RADI?! NEODGOVORNOST JE U PITANJU,ZATO VAS MOLIM PIŠITE O OVOME. POTRAŽITE GENEZU GRADNJE PIJACE I OBJASNITE GRAĐANIMA,NE PRESKAČITE REDOSLED…AKO SMETE NARAVNO.

Dobra namera
Dobra namera
7 dana pre
Odgovori  Jugpress

Poštovani,vidim smete, ali čemu ljutnja? Bio sam samo dobronameran i smatrao sam da ste stvarno novinar i da će Vas zainteresovati istina.Izvinite ako sam Vas nečim uvredio.Ipak,istražite nešto pa objavite i nemojte plasirati samo vesti kao glasnogovornik vlasti.Lično nemam ništa protivu vlast ali jednostavno ne podnosim njihovu bahatost i neodgovornost.Još jednom, uverio sam se da”smete” i izvinite što sam Vas uznemirio istinom.