ZBOG SMENE DIREKTORA SVADJA U KOALICIJI U LEBANU

LEBANE

 

Zbog smene direktora Doma zdravlja u Lebanu danas je izbio verbalni sukob medju članovima Upravnog odvora koji pripadaju lokalnoj  vladajućoj koalicijij, Grupi gradjana predsednika opštine Gorana Janjića I SPS-a, preneli su JUGpressu izvori iz Doma zdravlja.

Na današnjoj sednici Upravnog odbora te ustanove razgovaralo se predlogu za smenu direktora Gorana Mihajlovića koji je na tu poziciju postavljen kao kadar SPS.

Mihajlović je u medjuvremenu prešao u redove drugog člana loklane koalicije, Grupu gradjana predsednika opštine, što je bio I razlog za njegovu smenu.

Dva od pet članova Upravnog odbora nisu podržala taj zahtev pa je predsednik tog organa isterao iz svoje kancelarije tri člana koji su bili za smenu Mihajlovića.

Isterani članovi su na hodniku održali sastanak I usvojili odluku o smeni direktora koju su, kasnije , hteli da predaju  nadležnim službama u Domu zdravlja da je zavedu.

Naši izvori navode da su se zaposlene u toj službi navodno zaključale u svoju kancelariju  a zatim  obavestile I policiju .

U policiji je JUGpressu rečeno da su oni dobili prijavu da tri osobe neće da napuste kancelariju direktora ali da tu, praktično, nije bilo dela iz njihove nadležnosti.

Da ujdurma bude veća, supruga predsednika opštine Gorana Janjića je članica Upravnog odbora.

Ona je, uz predsednika Upravnog odbora , bila protiv smene.

S druge strane , medju tri člana,  koji su bili za smenu direktora Doma zdravlja,  je tast predsednika Skupštine opštine, koji je  kadar SPS.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare