Zbog Dana policije od sutra izmenjen režim saobraćaja

NIŠ

Povodom obeležavanja centralne proslave Dana policije, koja će se održati 04.juna 2017. godine u Nišu, Sekretarijat za komunalne delatnosti, energetiku i saobraćaj grada Niša postupajući po zahtevu Ministarstva unutrašnjih poslova – PU Niš, dostavio je JKP „Parking servis“ – Niš rešenje o privremenoj izmeni režima saobraćaja.

Izmena u režimu parkiranja počinje da važi već od sutra , 1. juna. Ovog dana  I sutradan 2.  3. juna, zabranjeno je parkiranje u ulicama: Davidovoj, Skopljanskoj i Orlovića Pavla, na delu od raskrsnice sa ulicom 7. juli do raskrsnice sa ulicom Vožda Karađorđa.

Na dan svečanosti,  04.06.2017. godine zabranjeno je parkiranje u ulicama: Davidovoj, Skopljanskoj, Balkanskoj, Orlovića Pavla, Strahinjića Bana, Mačvanska (na delu od raskrsnice sa ulicom 7. juli do raskrsnice sa ulicom Milentijevom), Lole Ribara (u celoj dužini), Jeronimova (na delu od raskrsnice sa ulicom Mačvanskom do raskrsnice sa ulicom Orlovića Pavla), Milentijeva (od raskrsnice sa ulicom Mačvanskom do kraja „slepog dela“ pored Oficirskog doma), Nade Tomić, Svetozara Markovića i Nikole Pašić (na delu od raskrsnice sa ulicom Sinđelićev Trg do raskrsnice sa ulicom Nade Tomić).

Takođe, tog dana 04.06.2017. zabranjeno je parkiranje u ulici 7. juli (na delu od raskrsnice sa ulicom Orlovića Pavla do Tvrđavskog mosta), na parkingu sa prilazom iz ulice 7. juli (parking kod „splava“) i na parkingu sa prilazom iz ulice Svetozara Markovića (parking Sinđelićev trg).

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare