Velika maturska žurka u Nišu

NIŠ

 

Više od pet hiljada maturanata osnovnih i srednjih škola Niša obeležilo je kraj školske godine šetnjom kroz grad i velikom Medijana matura TDI party u parku Sveti Sava.

Gradska opština Medijana odlučila je da za sve mlade ljude koji su na pragu novog poglavlja svog života-upisa u srednju školu, odnosno na fakultet- priredi nezaboravno druženje. U tome su pomogli učenici –maturanti osnovnih i srednjih škola, dajući ideje i iznoseći svoje želje za taj dan.

Žurka je počela okupljanjem maturanata na Trgu kralja Milana gde su im podeljene svetleće narukvice, balone i pištaljke. U 20.00 sati vesela povorka mladosti koju je animirao MC Boki krenula je Voždovom ulicom do Crvenog pevca, zatim levo kroz ulicu Vojvode Mišića do Bulevara Nemanjića, Bulevarom Nemanjića do parka Sveti Sava. Nišlije su pozdraviljale maturante na putu ka parku Svetog Save i slikale veselu kolonu čije je dobro raspoloženje postajalo sve bolje sa svakim korakom i taktom muzike.

U parku Sveti Sava žurka se nastavila uz DJ Marka Španca i DJ Džerija sve do ponoći, kada su se, po želji maturanata, oglasili i tubači.

Ova žurka je poklon Gradske opštine Medijana malim i velikim maturantima Niša.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare