ZAVRŠENO RENOVIRANjE SVLAČIONICA I BIFEA

LESKOVAC

 

Gradonačelnik Leskovca obišao je nedavno renovirane svlačionice, kao i bife u SRC „Dubočica“ i pritom rekao da je važno da našim sportistima i našoj deci koja vredno treniraju obezbedimo uslove za trening i bavljenje sportom.

“Upravo iz tog razloga Grad Leskovac za finansiranje Sportskog centra Dubočica izdvaja na godišnjem nivou 120 miliona dinara. Završeni su radovi na adaptaciji svlačionica, kao i na sanaciji toaleta. Ukupna vrednost svih radova je 2.400.000 dinara. S obzirom da je stolarija u svlačionicama bila u jako lošem stanju odlučeno je da se zameni novom aluminijumskom i PVC stolarijom. Pored ovih sredstava SRC Dubočica izdvojio je 100.000 dinara i za uređenje parkinga ispred samog centra.”

Direktor SRC “Dubočica” Aleksandar Đurović ističe važnost adaptacije svih svlačionica.

“To je bilo veoma bitni, jer su bile ruinirane i u veoma lošem stanju. To nije menjano 30 godina od kada je i izgrađen Sportski centar. Zamolio bih korisnike da ponašaju domaćinski i da sačuvamo to za buduće generacije, da ih sportisti koriste godinama. Plan je Sportskog centra da sredimo i adaptiramo i svlačionice u maloj dvorani čime ćemo zaokružiti proces u celom objektu.”

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare