ZAVRŠENI RADOVI NA UREĐENJU FASADE OŠ „VUK KARADŽIĆ“

 

LESKOVAC

Osnovna škola „Vuk Karadžić“ bila je prva škola u kojoj su ove godine započeti radovi na termoizolaciji zidova i postavljanju nove fasade. Vrednost investicije je 3,7 miliona dinara, a radove je izvela firma „Deko form“ Jajinci iz Beograda.

„U toku su radovi na rekonstrukciji fasade i zameni stolarije u školama u Pečenjevcu i Čekminu, uskoro krećemo sa renoviranjem srednje škole u Grdelici“, rekao je danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

 

„ Preko Agencije za lokalni ekonosmki razvoj grad Leskovac je u ovoj godini nastavio sa realizacijom progrma unapređenja energetske efikasnosti na objektima koji su u javnoj svojini. Za te namene finansijskim planom ALER-a predviđeno je 32 miliona dinara, odnosno 4 miliona više u odnosu na prošlu godinu. U prethodne tri godine uložili smo gotovo 10 miliona dinara na uvođenju parnog grejanja u školama u Manojlovcu, Turekovcu i Bobištu. Uložili smo dodatnih 16,5 miliona za zamenu stolarije u osnovim školama u Grdelici, Turekovcu, u osnovnoj školi „Kosta Stamenković“, Gimnaziji, Ekonomskoj školi“, dodao je on.

Vrednost investicije je 3,7 miliona dinara, a radove je izvela firma „Deko form“ Jajinci iz Beograda.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare