Završena rekonstrukcija ulice Aleksandra Medvedeva

NIŠ

Nakon dvomesečne obustave zbog rekonstrukcije Ulica Aleksandra Medvedeva od sutra će ponovo biti otvorena za saobraćaj.

,,Završeno je asfaltiranje završnog, habajućeg sloja kolovoza, a sutra ujutru će biti obeležena i horizontalna signalizacija, nakon čega će ulica moći da se koristi za saobraćaj”, rekao je direktor Direkcije za izgradnju grada Nebojša Lović koja je i bila nadležna za nadzor nad radovima.

Lović je istakao da su radovi, koji su započeli 6.  juna, trajali dvadesetak dana duže nego što je bilo planirano, jer je morala biti rekonstruisana i vodovodna mreža. Lović je naročito naglasio da je sve urađeno maksimalno kvalitetno:

”Zamenjena je kompletna košuljica, odnosno podloga kolovoza, kompletna vodovodna mreža i urađeni ivičnjaci, tako da će saobraćajnica, koja je bila u veoma lošem stanju, sada biti jedna od najboljih u gradu”, rekao je Lović i dodao da će odmah po završetku ove faze, početi i rekonstrukcija trotoara, odnosno postavljanje behaton ploča, koje će čitav ovaj ambijent, zajedno sa novim platoom ispred tehničkih škola, učiniti mnogo lepšim i savremenijim.

On je dodao da je ulica u potpunosti rekonstruisana tako da se više neće dozvoliti njeno raskopavanje kako se to do sada dešavalo u nekim ulicama.

Lović je  dodao da uskoro počinje da se radi i trotoar a po njegovom predviđanju radovi će bitii završeni za mesec i po dana. Ovi radovi  neće ometati redovni  saobraćaj. Nakon ovog dela posla radiće se i na sređivanju  parkinga kod Tehničkih škola.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare