ZAVRŠEN PROJEKAT “MLADI BEZ GRANICA”

MEDVEDJA

 

„Udruženje građana Sloboda“ – Libertas iz Medveđe završilo realizaciju projekta „Mladi bez granica“ sa partnerima iz Lebana i Bojnika. Projekat je finanisiran iz budžeta Republike Srbije -Kancelarije za ljudska i manjinska prava u okviru konkursa za projekate udruženja radi unapređenja i zaštite ljudskih prava u Republici Srbiji, kao deo Programa „Sprovođenje antidiskriminacionih politika u Republici Srbiji.

Cilj realizacije ovog projekta bio je podizanje nivoa svesti o značaju omladinske participacije u lokalnim zajednicama, informisanosti, razvoja i podsticanje obrazovanja i društvene svesti o značaju tolerancije i poštovanju različitosti u cilju smanjenja opšteg nivoa diskriminacije.

Projektom su realizovane tri manifestacije radi promocije tradicioanalnih jela i igara a u saradnji sa državnim institucijama i kulturno umetničkim društvima. Manifestacije su imale cilj predstavljanja i okupljanje pre svega mladih radi zabave, druženja i upoznavanja kultura drugih nacionalnosti. Mladi koji su dobili priliku da prikažu lokalne tradicionalne igre a iskusne domaćice predstavile su domaće specijalitete .

U okviru projekta „Mladi bez granica“  održane su tri manifestacije:

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Milan
Milan
8 godine pre

Koliko novca je uzeto i koliko je utroseno, ne dam na zamazujete oci!