Zavetnici o nastupu u donjem vešu na leskovačkom Karnevalu

LESKOVAC

Gradski odbor Srpske stranke Zavetnici u Leskovcu najoštrije osuđuje skandalozan nastup “samostalne umetnice” na karnevalu koji se održao na gradskom trgu u Leskovcu.

Ističemo da smo duboko potrešeni i zaprepašćeni činjenicom da se ovakav nastup, pun nemorala i bluda, našao na programu karnevala koji bi trebalo da bude kulturno-obrazovnog karaktera.

Tim povodom postavljamo pitanje predstavnicima lokalne vlasti da li će kao organizatori karnevala uputiti javno izvinjenje građanima Leskovca i preuzeti punu odgovornost zbog ovog skandala? Ili će nastaviti sa praksom da iz opštinskog budžeta finansiraju ovakve uvredljive nastupe, kojima se promoviše rijalitizacija javnog života i urušavaju tradicionalne vrednosti srpskog društva?

Srpska stranka Zavetnici traži ostavke svih pojedinaca koji su učestvovali u organizaciji karnevala i dozvolili da dođe do ovog skandala, navodi se u saopštenju. (kraj) SZ/SA

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Seksualna politicka scena
Seksualna politicka scena
10 meseca pre

Pa kad nema domacina, supruznika koji postuju zenu, oca svesnog uloge u ocima dece, moralnog politicara ciji postupci treba da su primer, tad svaka snajka moze da seta d.pe bez gaca i pokazuje u centru. Posto smo joj to mi omogucili zaustavljanjem saobracaja. Niste postavili saobracajni znak da nije za -18
Izvinjavam se umetnici koja besvesna publike igra nasred ulice pred ocima nestrucne javnosti.