Turistička organizacija se izvinjava zbog plesa u donjem vešu, kažu da su i sami bili iznenađeni

LESKOVAC

Turistička organizacija Leskovac (TOL) se izvinjava zbog plesa u donjem vešu na gradskom trgu , na Dečjem karnevalu, zbog čega se podigla velika prašina u javnosti , kažu da su i sami bili iznenađeni.

Ovim saopštenjem reaguju tek pošto je Regionalna informativna agencija JUGpress objavila sinoć fotografije sa snimka nastupa, koji je juče deljen na raznim društvenim mrežama, i pozvala čitaoce koji su pratili dešavanja na karnevalu da nam potvrde da li se ovo stvarno desilo.

Sporni ples, koji je primeren striptiz klubovima a ne javnoj manifestaciji na kojoj je bilo i mnogo dece, se inače dogodio još 8. jula, dakle pre pet dana.

Evo i saopštenja leskovačke Turističke organizacije.

S obzirom na mnogobrojne reacije na društvenim mrežama i portalima, povodom nastupa akrobatske grupe “USB” iz Niša na “Karnevalu Leskovac” osećamo potrebu da damo sledeće saopštenje:

Akrobatska grupa “USB” iz Niša učestvovala je na  Festivalu vatre na “Karnevalu Leskovac” peti put za redom. Četiri prethodna nastupa izazivala su odeševljenje kod publike, te su i peti put angažovani od strane nas kao organizatora manifestacije.

Po prvi put deo njihovog performansa je bio sporni plesni nastup. Kao dugogodišnji saradnici, misleći da će njihov nastup kao I prethodnih godina biti na visokom profesionalnom nivou,na naše veliko iznenađenje,  izvedena je plesna tečka gde smo i mi kao organizatori bili iznenađeni onim što smo videli.  

U momentu smo razmišljali da prekinemo sporni nastup, ali takvim prekidom, smatrali smo da bi smo izazvali još veći skandal i pometnju u programu.

Ovom prilikom osećamo potrebu  da se izvinimo građanima Leskovca i široj javnosti i da zamolimo za razumevanje za sporni nastup za koji osećamo moralnu odgovornost.

Nakon četvorogodišnje saradnje, a shodno problemu koji su napravili na petom nastupu u Leskovcu , obaveštavamo Vas  da se akrobatska grupa USB iz Niša iz gore navedenih razloga nikada više  neće pojaviti na Karnevalu Leskovac.  

navodi se u saopštenju koje potpisuje Turistička organizacija grada Leskovca. (kraj) LJS/SA


Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Boža
Boža
10 meseca pre

A sada ne bi bilo loše da kažu i kolko pare su dali za ovaj stripiz. Bilo bi lepo kad bi moglo da oni te pare vrate, a da ih Koce uplati u humanitarne svrhe