Zašto Brnabić u Bujanovac, Preševo i Surdulicu nije išla kao premijerka već stranački

LESKOVAC-BUJANOVAC-PREŠEVO-SURDULICA

Na pitanje novinarke JUGpressa kako to da u Jablaničkom okrugu obilazi sve opštine kao premijerka a da u Pčinjskom okrugu nije u tom svojstvu išla u opštine gde SNS nije na vlasti, već kao stranački funkcioner i sretala se samo sa ljudima iz SNS i da li s eto desilo slučajno Brnaić je rekla:

„Ja kada obilazim okrug ili bilo koju lokalnu samoupravu i kao član SNS ja se trudim da obidjem i naše odbore. Sve ono što sam radila u Pčinjskom okrugu kao premijerka, rdaila sma u radno vreme. Van radnog vremena .  Ja sma medijiam najavila da ću nakon tog dela ići da obidjen i naše odbore u Surdulici, Bujanovcu i Preševu.

Ono što sam htela da čujem je kako stranka radi i da im dam svu moju podršku“, rekla je ona.

„U Preševu i Bujanovcu nisu bili samo naši članovi već su bili i drugi predstavnici Srba koji, na žalost, ne učestvuju ni na koji način u lokalnoj vlasti.

Čula sam i probleme koje oni imaju a to je da, recimo, nemaju nikakvo vodosnabdevanje, da ne mogu da kandiduju svoje projekte za rekosntrukciju loklanih puteva, za kanalizacionu mrežu. Takodje sam čula i da ne postoji način da se zaposle u lokalnoj smaoupravi niti u bilo kom javnom preduzeću“.

Ona je rekla i da „nema razloga da se pravda zato što kao član SNS subotom i nedeljom ili u šest popodne obilazi odbore te stranke.

„Radim to i rdaiću i to je, ne smo moje pravo već i moja velika želja kao člana stranke.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
komunalna radi selektivno
komunalna radi selektivno
1 godina pre

nek ide ko stranacki funkcioner slobodno ali sto pritom koristi resurse drzave kola,vozaca jos verovatno ima i dnevnicu to je vec problem