ZAPOSLENI ALPHA BANKE PRIKUPILI KNJIGE ZA ŠKOLSKE BIBLIOTEKE

PIROT

 

U okviru tradicionalnog Dana dobrovoljaca, zaposleni  Alpha Bank u nekoliko gradova Srbije sproveli su volontersku akciju prikupljanja i doniranja knjiga za obnavljanje fonda školskih biblioteka u Srbiji.

Alpha banka 1 Alpha banka

 

alpha banka2

U Pirotu, na Gradskom trgu,17. maja od 11 do 14h,  u opuštenoj i neformalnoj atmosferi punoj entuzijazma, zaposleni u Alpha Bank i brojni građani Pirota sa svojim poznanicima, kao i predstavnicima medija i lokalnih samoprava, uživali su puneći policu knjigama za decu uzrasta od 8 do 18 godina koje će biti donirane školi za osnovno i srednje obrazovanje “Mladost“.

Zaposleni Alpha Bank i u drugim gradovima Srbije, Beogradu, Rumi i Valjevu, zajedno sa svojim sugrađanima, angažovali su se kako bi mladima školskog uzrasta prikupili knjige kojima će se obnoviti i obogatiti  fond potrebne literature.

Ovom prilikom za jedan dan u ukupnoj akciji skupljeno je više od 3000 knjiga koje će naći svoj put do onih kojima su najpotrebnije

Akciju su podržali Ministarstvo prosvete Republike Srbije, Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu grada Beograda, lokalne opštine, kao i  medijske kuće: Večernje novosti, Kurir, Naše novine, Dnevnik, Jugpress, Nova N aša reč, Napred, Radio Valjevo i brojne lokalne  radio i TV stanice.

Dan dobrovoljaca i ove godine obeležava se kao internacionalni dan na nivou Alpha Bank Grupe, kada zaposleni iz Grčke, Kipra, Rumunije, BJR Makedonije, Bugarske i Albanije ujedinjenom akcijom rešavaju neki od problema lokalne zajednice.

ALPHA BANK, osnovana 1879. godine, jedna je od vodećih bankarskih i finansijskih grupacija u regionu Jugoistočne Evrope (Grčka, Srbija, Kipar, Rumunija, Bugarska, Albanija i BJR Makedonija). Alpha Bank nudi široku paletu svojih proizvoda i usluga stanovništvu, malim i srednjim preduzećima i privredi. ALPHA BANK je prisutna na srpskom tržištu od 2002. godine. U februaru 2005. kupovinom Jubanke A.D. Beograd, Alpha Bank ulazi u prvih deset banaka na domaćem tržištu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare