POKRENI SE ZA BUDUĆNOST

 

 

NIŠ

U okviru Programa „Pokreni se za budućnost“ raspisan je konkurs „Academic To Business“ (A2B) za izradu idejnog rešenja poslovnog problema za preduzetnike u niškom regionu. „Academic To Business“ (A2B) realizuje Centar za razvoj liderstva, u saradnji sa organizacijom „Eneka“ iz Niša, uz podršku kompanije Filip Moris u Srbiji.

Program A2B kreiran je kako bi se obrazovanim i preduzimljivim mladim ljudima pružila prilika da se oprobaju u preduzetničkim vodama i steknu preko potrebno praktično iskustvo.

A2B konkurs otvoren je za studente završne godine osnovnih studija, studente master i doktorskih studija državnog ili privatnog fakulteta u Nišu. Timovi od po pet studenata treba da reše poslovni zadatak i realan problem preduzetnika iz Niša i okoline. Upoznajući i analizirajući poslovanje, akademci će moći neposredno da primene stečeno znanje na konkretnim situacijama u biznisu.

Najbolje osmišljena rešenja biće realizovana u praksi, a članove tri prvoplasirana tima očekuju novčane nagrade.

Rok za prijavu na konkurs je 1. septembar 2015. Sve informacije o uslovima konkursa i prijavni formulari dostupni su na sajtu www.pokrenisezabuducnost.rs.

 

Kontakt: Program „Pokreni se za budućnost“; 062/226-525; info@pokrenisezabuducnost.rs

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare