Zamrzla glavna dovodna cev u Grdelici

 

GRDELICA

Javno komunalno preduzeće  “Grdelica” saopštilo je danas da se “  zbog zamrzavanja glavne dovodne cevi na postrojenju za preradu vode u Gradištu, snabdevanje stanovnika vodom za piće u Grdelicu i okolnim mestima vrši  uz pomoć alternativne cevi manjeg profila, što za posledicu ima slabiji pritisak i gubitak vode na višim tačkama”.

 

“Ekipe Javno-komunalnog preduzeća „Grdelica“ su na terenu i ulažu velike napore kako bi nastali problem bio u  potpunosti otklonjen, a tokom današnjeg dana u gotovo svim naseljenim mestima došlo je do povećanja pritiska.

 

Molimo sve stanovnike za razumevanje i strpljenje dok se situacija ne normalizuje što očekujemo narednih dana sa povećanjem dnevne temperature.

 

Ujedno pozivamo sve građane da racionalno troše vodu kako bi sa što manjim posledicama prevazišli nastalu situaciju.

 

Inače, početkom prošle godine, završena je druga faza na sanaciji ovog postrojenja za šta je lokalna samouprava grada Leskovca uložila oko 14 miliona dinara, a poboljšanje vodosnabdevanja stanovika Grdelice i okolnih mesta biće i nadalje jedan od naših prioriteta”, navodi se u ovom saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
onako usput
onako usput
7 godine pre

,,Gopodin” koji ovde boravi je ispravio ,,tamo” naslov i nije vise pogrešan padež. To ,,tamo” je mesto gde pokušavaju da uvrede gospodju Ljiljanu, ali ipak, na Ljiljaninom portalu su naučili da se ne kaže ,,ne mare za zavejanim selima”, nego ,,ne mare za zavejana sela”. To ne bi bio problem, da osoba koja pokušava da se podsmehne gradonacelniku, drugim novinarima, stalno i u svemu vidi skandale, gde ih nema, nije lično odgovorna za svoje nedovoljno znanje da bi se bavila pisanjem. Minimum struke je znanje iz pisanja, a vec o moralu da vest bude tačna, izjava sagovornika nepromenjena u integralnoj verziji uzeta, da se obavezno čuje i druga strana, da se ne sačekuju levaci koji ce nezvanično da govore o zvaničnim stvarima, da novinar često nije sposoban da se uputi u saznanje da bi smeo da komentariše pojavu, delatnost i oblast koju ne razume, da ne govorim. Ako nekom smeta vlast, pod izgovorm da zaslužuje bolju, mora da shvati da treba da krene od sebe. Da prvo on bude bolji, da bi bolje zaslužio. Ne odnosi se narodna ,,narod ima vlast kakvu zaslužuje” na narod nego i na novinare. ,,Mušicu” je profesor sjajno obradio. Kad sam čitao ,,stručno mišljenje ” jednog novinara, shvatio sam kolika smo intelektualna sirotinja. Kome oni da otvore vidike? Postoji više značaja jednog teksta. Da opismeni druge, saznajno deluje, promoviše moral, objektivnost, afirmiše mesto iz kojeg su vesti, daje prostor ljudima koji pomeraju granice, koji su vredni, koji zaslužuju pažnju, jača kvalitetne kadrove vlasti jer oni donose napredak svima, osnažuje kvalitetnu opoziciju jer on koriguje vlast, obrazuje omladinu kroz sport, kuturu, razvija humanost ka starijima, nemoćnima, sprečava diskriminaciju, kompetentno kritikuje negatine pojave društva, podržava svaki trud pojedinca da se živi bolje, ne zloupotrebljava u lične svrhe informaciju, ne ucenjuje da ako se potpiše ugovor o saradnji tada će se manje ružno govoriti o funkcioneru, preduzeću, i još mnogo toga. A šta se može pročitati iz jedne leskovačke vesti? Sami zaključite. Ne ne kritikujem, ja sam ožalošćen gde živim. Da mi tačka koja treba da je najsvetlija, bude sila, nikako sedma, nikako svetla tačka, samo sila, koja, nažalost, sve više gine od onog drugog kraja motke koju je podigla na druge, komija često do članaka nije. Svaka čast izuzecima novinarima. Treba osnažiti neke talentovane, koji sede kod kuće, da više pišu, da oni izveštavaju, jer Leskovac skoro i da nema kvalitetan medij.
Jugpress će, nadam se, nastaviti da se razvija u pozitivnom pravcu, da ne bude PR( Pi ar) pojedinaca koji često nemaju značajnu stranku iza sebe, a time ni mandat gradjana da bi im pitanja bila od značaja.
A povod za ovaj komentar? Pa ovaj portal je upravo ispravio naslov vesti na drugom portalu, istom onom koji sam piše komentare protiv naše Ljiljane. A mi to nećemo dozvoliti.

nije mnogo kasno
nije mnogo kasno
7 godine pre
Odgovori  onako usput

A gde nestade odgovor na ovaj vas esej….

Gavrilo
Gavrilo
7 godine pre

Zašto ne objavljujete komentare koji vam nisu po volji …? Svejedno ćemo ih objaviti na drugom portalu.

Naopako
Naopako
7 godine pre
Odgovori  Gavrilo

Baš me nervira što dozvoljavate da nas dve urednice razvlače a ovamo a onamo. Valjda su urednice zbog nas, a ne mi zbog urednice.