Ivan Stefanović našao zlatnik u česnici

NIŠ

Nišlije su ipak pronašli zlatnike u česnici Gradske opštine Medijana

Ivan Stefanović iz Rentgenove ulice u Nišu, našao je jedan od zlatnika u česnici koju je na Badnje veče darivala Gradska opština Medijana. On je danas došao u opštinu da bi se kako reče, i pohvalio i zahvalio na predivnom poklonu.

“Presrećan sam! Supruga me je odgovarala da ne idem po mećavi, ali ja je nisam poslušao. Bilo je strašno hladno, gužva, ali sam nekako došao do parčeta česnice – priča ovaj Nišlija. – Stavio sam pogaču u džep, i tek kada sam došao kući imao sam šta da vidim. Zlatnik je bio tu, kaže Stefanović.

Srećnog Nišliju primio je danas predsednik Gradske opštine Medijana, Milan Krstić. On je Stefanoviću zahvalio što je po velikom nevremenu i hladnoći odlučio da podeli radost Badnje večeri sa svojom opštinom i što je došao u Gradsku opštinu Medijana da pokaže pronađeni zlatnik.

Inače, u jutarnjem programu, Televizije Belami javila se još jedna gledateljka koja je kazala da je takođe pronašla zlatnik u Medijaninoj česnici. Njeno ime nam nije poznato, kao i ime trećeg Nišlije koji je pronašao zlatnik. Gradska opština Medijana pozvala je i ove sugrađane da se jave

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare