ZAMENjENA KOMPLETNA STOLARIJA U ŠKOLI U PEĆENJEVCU

 

LESKOVAC

 

Osnovnu školu “Vuk Karadžić” u Pečenjevcu posetio je  danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović  a povodom zamene kompletne stolarije  čija je vrednost 2.320.000 dinara

„U okviru naših redovnih aktivnosti nastojimo da, između ostalog, poboljšamo i uslove za boravak dece u školama. Shodno tome prethodnih tri godina radili smo na obnovi školskih zgrada, izgradnji sportskih terena u mnogim školama, ali i na poboljšanju energetske efikasnosti objekata. za tri godine smo realizovali stotinak projekata, iako je situacija koju smo zatekli 2012. godine bila prlično nezavidna, jer su dugovanja prema indirektnim korisnicima iz nadležnosti Gradske uprave za društvene delatnosti iznosila 309 miliona dinara, a samo u oblasti obrazovanja 208,4 miliona dinara. Zahvaljujući našem angažovanju i stalnom radu danas imamo znatno bolju situaciju, a naš rad na poboljšanju uslova za boravak učenika u školama je gotovo konstantan“ rekao je Cvetanović.

Pre mesec dana u ovoj školi su završeni radova na uređenju sanitarnog čvora i izgradnje deset toaleta, za šta je izdvojeno 1,7 miliona dinara.

Radove na energetskoj sanaciji Osnovne škole Vuk Karadžič u Pečenjevcu izvodi AD „Standard“ iz Leskovca.

Radovi su počeli 12. februara, a prema ugovoru trebaju da budu završeni u roku od 15 dana.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare