Za vranjski SNS Ekološki ustanak “nevažan politički činilac” ali se ipak bave njima

VRANJE

U svoj nevažnosti političkog činioca, potvrđenoj rezultatima poslednjih izbora, neobjektivnost promotera Ekološkog ustanka u Vranju ne jenjava. Ako je suditi po poslednjoj, više nego zlonamernoj, gomili laži objavljenoj u medijima, jasno je da autor jako površno poznaje prilike u Zdravstvenom centru u Vranju i da ih tumači na način koji samo njemu odgovara. Ono što iz Ekološkog ustanka nazivaju propadanjem, jeste zapravo do sada nezabeleženo ulaganje u zdravstvo, kako u Srbiji, tako i u Vranju. Sve se svodi na nekontrolisano klevetanje uprave Zdravstvenog centra, zdravstvenih radnika i predstavnika gradske vlasti i namernog ignorisanja ogromnog ulaganja u zdravstvo koje dostiže cifru od 18 miliona evra, obezbeđivanja najsavremenijih medicinskih aparata poput mamografa, 47 lekara na specijalizaciji i 273 nedavno zaposlenih u svim domenima zdravstvene zaštite. I to samo u protekloj godini.
Ekološkom ustanku čiji je lider u Vranju poznatiji široj javnosti jer je hapšen zbog proizvodnje, stavljanja u promet i konzumiranja marihuane, je ovakav napredak zdravstva pod Srpskom naprednom strankom teško objasniti. Naročito ako uzmemo u obzir da je nuspojava uživaoca marihuane poremećena svest o poimanju vremena, otud je on verovatno još uvek u prošloj deceniji ovog veka.
Na svu sreću, dok se bude osvestio, potpuna rekonstrukcija bolničkog bloka će biti završena i imaćemo zahvaljujući Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci najsavremeniji Zdravstveni centar na jugu Srbije, navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS Vranje. (kraj) saopštenje/MN

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare