Protesti u Delijskom Visu

NIŠ

Gradska vlast u Nišu je nakon poslednjeg građanskog  protesta meštana Delijskog Visa povukla sve mašine I prekinula radove na asfaltiranju ulica. Tri ulice u naselju Delijski Vis su polovično asfaltirane i to samo prvim slojem asfalta. 

Žiteljima naselja Delijski Vis u Nišu I dalje je ugrožena bezbednost zbog čestih poplava kuća, podruma i garaža, koje nastaju usled jakih kiša a sve zbog neasfaltiranih ulica i nedostatka atmosferske kanalizacije. 

“Nakon više organizovanih protesta I sastanaka sa rukovodstvom Grada Niša,  dobili smo obećanje da će sve ulice biti asfaltirane do Nove godine.

Pozivamo čelnike Grada Niša da ispune dato obećanje građanima i da asfaltiraju svih 8 kritičnih ulica u naselju Delijski Vis.

Žitelji Delijskog Visa poručuju da neće odustati od protesta sve dok se njihovi zahtevi ne ispune i ne reše svi komunalni problemi koji im ugrožavaju živote. 

Nova blokada saobraćaja zakazana je za danas, u subotu 30. decembra od 17 do 18 sati. 

Blokada će biti na raskrsnici između ulice Marina Držića i ulice Svrljiški partizanski odred,  kod drakstora Kum, saopšteno je danas. (kraj) DN/MN

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare