Za Roštiljijadu 3,5 miliona dinara od Ministarstva turizma

LESKOVAC

Direktor Turističke organizacije grada Leskovca (TOL) Nebojša Kocić potpisao je danas u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija ugovor o sufinansiranju manifestacije “Roštiljijada”  u iznosu od 3,5 miliona dinara. Ovaj iznos je za milion dinara veći od iznosa koji je dobijen za realizaciju “Roštiljijade 2019”, saopšteno je iz TOL-a.

U isto vreme predat je i projekat za sanaciju Omladinskog naselja na Vlasinskom jezeru, koje je od 2009. godine u vlasništvu grada Leskovca, dodaje se u saopštenju i navodi da “odlukom Skupštine grada Leskovca od 2011. godine, ovim objektima upravlja Turistička organizacija grada Leskovca”.

” Naselje će, nakon sanacije, pružiti idealnu mogućnost za razvoj turizma kroz realizaciju škole u prirodi, ali i za pripremu sportista i sportskih ekipa. Omladinsko naselje koje raspolaže sa smeštajnim kapacitetom od preko 200 ležajeva,  biće od vitalnog značaja za razvoj turizma na jugu Srbije”, navodi se u saopštenju.

Veliku pomoć oko oba projekta pružio je Žikica Nestorović, državni sekretar u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Vlade Republike Srbije, a  u realizaciji projekata svojim udelom i učešćem  pomoć će pružiti i grad Leskovac, navodi TOL.  

Prati
Obavesti me o
guest
1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Danilo
Danilo
1 godina pre

Vidi ih, podsećaju me na šugu. Taman narod misli da je iskorenio, a ona se odnekud opet pojavi
Pravi kapitalni primerci jugposlovenskih komunista, zatim antibirokratske “revolucije” birokrata kojem je DOS dao infuziju taman kad je narod mislio da ovakve njuške više neće da gleda i da plaća za džabolebarenje.
Znaju li oni da se i meni i mnogim građanima …e za njihove već-viđeno karnevale i štrokavu roštiljijadu?
Alo, vi pravite manifestacije samo za sebe i Meska, da li ste svesni toga?
Ne možemo da vas hvalimo, kapirate li to?
.