Za radove na Centru za socijalni rad 43 miliona

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC

Radovi na sanaciji i adaptaciji objekta leskovačkog Centra za socijalni rad počeli su početkom prošle nedelje i na njih će biti potrošeno
43 miliona i 685 hiljada dinara .

Ovaj posao finansira Kancelarija za javna ulaganja Vlade Srbije.

Direktor ove ustanove Predrag Momčilović kaže da je rok za završetak 100 kalendarskih dana.

Na tenderu je za izvođača radova izabrana firma  AD Crna Trava iz Leskovca.

Prema projektu planirana je izgradnja rampe za pristup osoba sa invaliditetom ovom objektu, ugradnja lifta , kompletna adaptacija stepeništa, sanitarnih čvorova, zamena krova, podova , kao i krečenje unutrašnjeg prostora i sredjivanje fasade u cilju podizanja enegretske efikasnosti.

Zbog početka ovih radova službe Centra za socijalni rad preseljene su u podrum objekta, ali i u zgrade  Fonda republičkog zdravstvenog osiguranja i Gerotnotoškog centra.

Momčilović kaže da su sve službe Centra umrežene u jedinstveni Integral informacioni sistem tako da se ovo preseljenje, tvrdi, neće odraziti na kvalitet  njihovog  rada.

Nakon rekonstrukcije i sanacije objekat leskovačkog Centra za socijalni rad biće najmoderniji i najopremljeniji u Srbiji, navodi Momčilović.

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Goran Rakić
Goran Rakić
5 godine pre

To je jedan od centara diskriminacije a i korupcije.Velike pare prolaze kroz taj centar.

Unicorn
Unicorn
5 godine pre

Mogu li novinari Jugpress-a da saznaju pre koliko godina je radjena sanacija, na ovom nivou, zgrade Centra za socijalni rad?

Sava
Sava
5 godine pre

Pal skoro menjaste krov.Vi ko ovi iz bolnicu,turite novi prozori pasad turate opet novi prozori.Nego gde nam ga je gradonacelnik?

Baki
Baki
5 godine pre

Jel to 100 kalendarskih dana kao sto je bilo i za osnovnu skolu “Josif Kostic”? A moze li neko reci kada ce se nastaviti radovi na navedenoj skoli? Da li iko ima odgovor na to pitanje…