Za nastup “Avangarde” nema više karata

Za sutrašnji nastup članova studija ”Avangarda”, u Narodnom pozorištu, karata više nema, a oni Leskovčani koji su prošle godine imali priliku da pogledaju ovaj multimedijalni spektakl, nisu želeli da propuste priliku da u igri, plesu i pesmi, predstavljenim na specifičan način, uživaju i ove.

Tema ovogodišnjeg koncerta je cirkus i njime studio ”Avangarda”, obeležava drugi rodjendan.

–       Izabrali smo za temu cirkus, kao nešto što vole sve generacije. Starije želimo da podsetimo na detinjstvo, kada su uživali u cirkuskim predstavama, a mladjima pružimo priliku da se sa čudesnim svetom cirkusa upoznaju. U koncertu učestvuje 6o izvodjača, a 9o procenata njih su članovi ’’Avangarde’’. Za naš nastup već vlada veliko interesovanje i karte su gotovo rasprodate u samo dva dana. Obzirom na to da nismo imali nikakvu reklamu, rekla bih da smo prošle godine ostavili dobar utisak, ali i da radimo kvalitetno, naglašava Danijela Ignjatović.

Na sceni će biti plesa, pesme, igre, modernog baleta, sve u modifikovanoj verziji cirkusa. Nenad Mitrović, koji u ’’Avangardi’’ vodi školu glume otkriva da će na početku koncerta biti izvedeno par tačaka, koje publika inače, ima priliku da vidi u velikim cirkusima, ali da je sve ostalo cirkus na naš način.

U službi ove maštovite vrste zabave su i propratne aktivnosti, pa će se tako, na sat vremena pre koncerta,  ispred pozorišta prodavati ušećerene jabuke, lizalice, kokice i šećerna vuna, kao nezaobilazni pratioci cirkuskih predstava, a klovnovi i žongleri će i na ulicu preneti deo vesele cirkuske atmosfere.

Preporuku za spektakl koji očekuje posetioce, predstavljaju i činjenice da su članovi ’’Avangarde’’, u protekle dve godine, na domaćim i medjunarodnim takmičenjima, osvojili sve što se da osvojiti.

’’Avangarda cirkus’’, u leskovačkom pozorištu, počinje sutra u 2o sati, a posetiocima se preporučuje da na koncert krenu ranije, kako bi se  i pre ulaska u salu uživeli u pravu cirkusnu atmosferu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare