Za Leskovac ZAJEDNO: Cvetanović šampion korupcije

LESKOVAC

Danas 01.septembra kada počinje nova školska godina, roditelje, a i sve građane, pre svega zanima i brine bezbednost dece koja pohađaju nastavu, posle svega što se dogodilo u maju mesecu ove godine, zbog čega se mesecima održavaju protesti širom Srbije, kao i u Leskovcu, saopštila je Grupa građana "Za Leskovac ZAJEDNO".

"Roditelje, kao i sve druge građane u Leskovcu, takođe zanima kako je moguće da u najbogatijem gradu u Srbiji,  glavnom gradu Beogradu, deca dobijaju besplatne udžbenike, a roditelji moraju da kupuju od svojih skromnih prihoda udžbenike, u skoro svim gradovima u unutrašnjosti Srbije, a posebno u najsiromašnijem delu, južnoj Srbiji, i najsiromašnijem gradu Leskovcu.
Prosvetne radnike, takođe, zanima bezbednost dece koja su im poverena na vaspitanje i obrazovanje, njihova bezbednost na radnom mestu, kao i njihov nikad gori materijalni položaj, kao posledica realno smanjenog izdvajanja za obrazovanje.
Umesto tih odgovora, gradonačelnik Leskovca puna dva sata priča o sebi, napada opoziciju i posebno narodnog poslanika Nebojšu Cakića iz koalicije ZAJEDNO-MORAMO i predsednika odborničke grupe Za Leskovac – ZAJEDNO.
Jasno je da gradonačelnika Leskovca, ponosnog i časnog ŠAMPIONA KORUPCIJE, uznemirava “maliciozna i zlonamerna“ opozicija, koja mu postavlja pitanja i ukazuje na nesporne primere njegove  korupcije (tek smo počeli), a još više zvižduci i uzvici LOPOVE, upućeni njemu na otvaranju roštiljijade i otvaranju stadiona, iako su ulaznice deljene proverenim članovima SNS-a. 
U nedostatku argumenata, on može jedino da govori neistine i da opravda još jednu titulu koju je dobio na prošloj sednici Skupštine grada Leskovca – NAJVEĆI LAŽOV, i to su jedine dve opravdane nagrade koje je dobio od građana Leskovca, a sve druge su lažne.
Uzgred, narodni poslanik i odbornik Nebojša Cakić je bio direktor u DP Pionir od 1991. do 2001. godine i za to vreme preduzeće nije bilo niti vlasnik, niti korisnik, bilo kog vrtića, niti se bavilo tom delatnošću, zatim otac mu nikad nije radio u Jugekspresu, supruga nije sama osudila njegovog intimusa, poslovnog partnera i pobratima, već je presuda potvrđena od strane Apelacionog suda u Nišu, kao i Vrhovnog kasacionog suda u Beogradu, nikada nije bio član SPS-a. Možemo nabrajati i dalje, ali mislimo da nije potrebno ubeđivati građane Leskovca u to ko je ŠAMPION KORUPCIJE i NAJVEĆI LAŽOV. 
O vremenu na vlasti sudi vreme posle vlasti, rekli su pametniji ljudi od nas, a u njgovom slučaju i pravosudni organi", navodi se u saopštenju Grupe građana "Za Leskovac ZAJEDNO". (kraj) SZ/MN
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare