Nastavnik računarstva i informatike pita gradonačelnika “Mesko, čija je Gimnazija?”

LESKOVAC

Ja sam Dejan Stanišić, nastavnik Računarstva i informatike u Gimnaziji sa 30% od punog radnog vremena. U Gimnaziju sam došao kao tehnološki višak 2021 godine iz Muzičke škole. Tokom ove dve godine stekao sam utisak da u Gimnaziji postoje neki drugi kriterijumi po kojima se angažuju i vrednuju nastavnici, meni nepoznati, kriterijumi koji nisu u skladu sa zakonima, pravilnicima i uputstvima osnivača Gimnazije Ministarstva prosvete Republike Srbije, napisao je u svom dopisu Stanišić.

On je zbog svega ovoga protestvovao ispred zgrade uprave grada 1. seprembra.

Na , u najmanju ruku, nepravilnosti u radu Gimnazije i bahato ponašanje direktorke, inače druge supruge gradonačelnika Leskovca Dragane Cvetanović, i ranije su stizale primedbe od strane zaposlenih , ali i od učenika, ove nekada najcenjenije i najuspešnije obrazovne ustanove u Leskovcu.

Dragana Cvetanović ne odgovara na pozive novinara Regionalne informativne agencije JUGpress a, kako je jednom priliikom rtekla, i ne daje izjave za ovaj medij.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Maturant
Maturant
8 meseca pre

Profesore valjda ste shvatili da štigličar faraon sa doktorskom diplomom koja nema sumnje da je prava jer on i nije nikad imao nijednog pacijenta ali on isključivo zapošljava nepismene sa kupljenim diplomama po sistemu 357 da bi ćutali kako bi on opstao na vlasti. I direktorka je nepismena ali je on postavio da je uhlebi. Vi se tu ne uklapate a i niste član njegove sekte. Zato izlazite vi i sve koje poznajete da se ova sekta najuri!