Za azil za pse do sada utrošeno devetnaest miliona dinara

LESKOVAC

U prvu fazu radova na azilu za pse, pored deponije Željkovac, do sada je utrošeno skoro devetnaest miliona dinara a u planu je i druga faza, rekao je danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

On je posebno istakao da je azil od nedavno i adekvatno snabdeven vodom.

 

Podsetio je da je izgradnja azila počela pre tri godine, 2015.

Druga  faza će obuhvatiti dodatnu izgradnju smeštajnih jedinica i izolatora.

Trenutno smeštajni kapaciteti iznose oko 360 kvadrata i ovde može da se smestiti oko 200 pasa.

“Razlog našeg današnjeg dolaska ovde je što je pored sanitarne deponije „Željkovac“ i prihvatilište priključeno na vodovodnu mrežu i sada možemo reći da ispunjava apsolutno sve uslove i standarde potrebne za prihvatilište za pse. Moram napomenutu da je i do danas azil imao vodu slabijeg pritiska, ali da smo svesni potreba jednog ovakovog prihvatilišta naporno radili kako bismo rešili probleme vodovodne mreže. Vrednost radova izvedenih na vodosnabdevanju iznosi oko šest miliona dinara”, objansio je Cvetanović.

Azilom upravlja Javno-komunalno preduzeće „Komunalac“.

 

Prati
Obavesti me o
guest
4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Skaka 61
Skaka 61
19 Oktobra, 2018 5:35 pm

19 000 000 pa podeljeno na 360 m2 = 52 777rsd ili 447eurića. He he. A ? A ? Znate kako moj direktor objašnjava pojave ovakovog tipa a ? Dalo gi se.

vi ne skidate komentare
vi ne skidate komentare
9 Oktobra, 2018 6:56 pm

Ja vise necu nigde da komentarisem, sem na Jugpresu. Drugi misle da komentari drmaju vlast, pa je tako stite, sto nece da objave komentare. Nas gradjane ne interesuje ni jedna vlast. Mi se zalimo na lose pojave u drustvu, koje vlast ne sankcionise. Recimo direktor Komunalca ne voli zivotinje u azilu. Mozda cuva psa ili macku kod kuce, ali ne uliva poverenje, oseca se da kad niko ne vidi on moze da ucini sa nemocnom zivotinjom sta hoce. I niko mu ne moze i nece nista. Partija stane iza svojih poslusnika i kad oni nisu u funkciji gradjana. Otud silina ovakvih funkcionera. A to nije odgovorno, to je bahato.

Lale Nazarećanin iz Bublicu
Lale Nazarećanin iz Bublicu
11 Oktobra, 2018 3:56 pm

I gradonačelnik kobajgai voli kučiće verovatno zbog toga što su glupi. Ti mu se dereš, biješ ga a on, tupan, kad ga pozoveš dođe čim ga pozoveš.
Nek šutne mačku, konja ili magare, pa da vidi šta će mu se desi. On misli da su životinje glupi ljudi.

Baki
Baki
14 Oktobra, 2018 7:46 am

Uskoro će da mu se okrenu upravo njegovi ljubimci, jer strahovlada nikome nije dobro donela.

Проститутки Бишкека
4
0
Ostavite komentar.x
()
x