Vučić: Pregovara se o dolasku novog investirora u Vranje

VRANJE

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Vranju na izbornom skupu liste ,,Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” okupljene oko Srpske napredne stranke da se pregovara o dolasku novog investitora u Grad koji će zaposliti 1.500 ljudi. Talođe, najavio je da će biti izgrađen novi stadion i da će do kraja mandata vlade ako je formira SNS nakon izbora za četiri godine prosečna plata u Srbiji biti 1.400 evra.

Vučić je rekao da se uskoro završava druga faza radova u vranjskoj bolnici, a da će nakon toga u dečje odeljenje biti uloženo četiri miliona evra.

,,Videli ste kakav je velelepni stadion u Leskovcu, takav ćemo stadion ovde i u Vranju”, naveo je Vučić.

Vučić je rekao da se kampanja opozicije zasniva na jeziku mržnje i da ,,nemaju nikakvu politiku”.

,,Potpuno je svejedno za koga dajete glas sve završava u kasi Dragana Đilasa”, naveo je Vučić.

Dodao je da u Vranju koje je ranije bilo ,,uporište socijalista” očekuje pobedu od 60 odsto osvojenih glasova i da želi da na jugu Srbije ljudi žive jednako dobro kao u Beogradu i Novom Sadu.

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je da 12 godina ,,korača uz predsednika Vučića tamo gde je teško, tamo gde boli”.

Vulin je istakao da oni neće uvesti sankcije Rusiji, neće priznati Kosovo i neće napustiti Republiku Srpsku.
Predsednik SNS-a Miloš Vučević rekao je da ,,imaju 27 država manje koje priznaju albansku secesiju Kosova i Metohije, da se ne stide ni junaka sa Košara i Paštrika, da ne zaboravljaju bol Krajišnika, da sede na srpskoj stolici”.

,,Imate da smo pobedili koronu i izdržali sve pritiske, sačuvali narod i državu”, rekao je Vučević. (kraj)DC/SM

406289693_1026753555105204_4798880847223715347_n.jpg

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare