Vranjski SNS u obračunu sa SPS-om preko saopštenja

VRANJE

Ništa gore od izbornog gubitaša poput Socijalističke partije koja bi da opravda potpunu omraženost naroda u onome što zovu kampanja, ocrnjivanjem onih koji su ih nikad ubedljivijom pobedom i nepokolebljivom podrškom naroda, saterali pod tepih istorije. Izvršilac takvog naloga je Stefan Stanković, izgovor za uzdanicu SPS-a, koji bi nazivajući nas gorim od sebe, da spere sa stranačkih kolega i stranke koju predstavlja, ustajalost političke nevažnosti i narodnog prezira, ne shvatajući da to što mu pod nosem zaudara, zapravo je kanalizacija koju je od naselja Palestina napravio SPS, koju danas kroz projekat Čista Srbija rešavamo i da su fekalije u kojima je jedino u čemu stoji ,,postojano”.

Kako je nosiocu gradske liste SPS-a kanalizacija prirodno okruženje, takve su mu i poruke, zaudaraju na deponiju od stranke u čije ih ime poručuje. I ne sumnjamo da je poraz iz 2016. godine nešto što nam socijalisti nikada neće zaboraviti, ali smo sigurni i da ne postoji reciklažni proces koji bi poništio svu štetu koju su Vranju i Vranjancima naneli u višedecenijskoj vladavini. Nisu doduše ni oni bez rezultata, stvorili su jagnjeće brigade, koje su više kilograma jagnjetine pojele nego što su metara puteva napravili.

I nije nam žao što nas kritikuju. Ruku koju smo im pružili kada smo ih u Vranju uveli u vlast, iako nam nisu trebali, pljunuli su i sada nam jasno stavili do znanja da ne žele da budu deo tima koji će graditi Vranje i Srbiju, već žele da budu deo opstruktivne koalicije ,,Srbija protiv nasilja”, da bi ruku pod ruku sa Marinikom Tepić, Miroslavom Aleksićem, Zdravkom Ponošem još jednom uništili i unazadili Srbiju., saopštio je vranjski SNS. (kraj) saopštenje/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare