Vranjski naprednjaci odgovaraju Dverima

VRANJE

Na saopštenje koje je juče izdao za javnost Srpski pokret Dveri u Vranju, saopštenjem punim uvredama reagovao je Gradski odbor SNS, koje prenosimo u celosti.

“Šta drugo očekivati od pristalica dokazanog fašiste i nasilnika Boška Obradovića u Vranju, osim gole mržnje, kritike radi kritike i iznošenja neistina i laži?

Pre svega, vama iz Dveri ne može pomoći Specijalna bolnica u Vranjskoj Banji i zato nas čudi vaše navodno interesovanje i briga o njenom daljem statusu. Možda da pokušate da se kolektivno obratite, jer vas nema puno, drugim specijalizovanim ustanovama koje bi verovatno mogle da vam pomognu.

Međutim, jedna stvar nam nije jasna, a to je gde ste bili svih ovih godina dok je Vranjska Banja uništavana, razarana, pljačkana, dok su je funkcioneri prodavali za stan u Vranju ili radno mesto u Beogradu, dok je 40 godina hotel koji pominjete kao spomenik nebrige i političkog bezobrazluka i nesposobnosti stajao pored reke Banjštice? Gde ste bili dok su uništavane ulice, putevi i zatvarana radna mesta u Vranjskoj Banji?

Koliko ste zlonamerni, jadni i bedni u svom političkom delovanju, a povrh svega politički nesposobni, bez ideje i namere da nešto bolje ponudite građanima, najbolje govori upravo vaše tzv. saopštenje o navodnoj brizi za Vranjsku Banju, koje objavljujete u trenutku kada se u Vranjskoj Banji radi više nego ikada u poslednjih nekoliko decenija, u trenutku kada je u Vranjskoj Banji uloženo preko 400 miliona dinara zahvaljujući Srpskoj naprednoj stranci i Aleksandru Vučiću koga nikad nećete pobediti na izborima.

Gospodo iz Dveri narod nije slep. I svi znamo koji je vaš problem, a to je što vas građani neće i ne vole. Ne dobija se poverenje građana tako što vaš lider dodje u Vranje pa uništi prvo čega se dohvati, tako što bije i tuče žene, tako što nosi vešala i motorne testere po Beogradu. Poverenje se dobija ozbiljnim radom i odgovornim radom.

A kako vi niste za ozbiljan rad, najiskrenije vam poručujemo da se držite ambasadora, da nastavite da po pamet idete u ambasade, da se držite vešala, motki, sprejeva i motornih testera, a ozbiljne poslove ostavite odgovornim ljudima koji su svojim dosadašnjim radom i rezultatima pokazali kako se ozbiljno radi i kako se Srbija gradi i razvija“, navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS Vranje.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
ustavobranitelj
ustavobranitelj
4 godine pre

Znate li da ce neko zbog toga fasista kad tad odgovarati, a vi ako mislite da ce te trajati 1000 godina kao treci rajh onda uredu

Slave
Slave
4 godine pre

Ne….očigledno da ne znaju.Vučić će možda i pobeći ali ovi će ostati.Ovde.U Vranju ili Srbiji.