„Vranjske“ i OK Radio neće uzeti sredstva iz gradskog budžeta

VRANJE

 

Nedeljnik „Vranjske“ i OK Radio oglasili su se saopštenjem za javnost u kome navode da neće iskoristiti sredstva koja su im dodeljena na konkursu za sufinansiranje medijskih sadržaja Grada Vranja za 2017. godinu.

Saopštenje koje su potpisali vlasnik i glavni i odgovorni urednik „Vranjskih“, Vukašin Obradović i programski direktor OK Radija, Saša Stojković navodi se da su svesni da će na ovaj način najviše biti oštećeni građani, ali ipak ne mogu pristati „na bezakonje i silu kojima su i ovoga puta pribegli lokalni vlastodršci“.

„Vranjske“ i  OK Radio će, bez obzira na ovakav sraman ishod konkursa, nastaviti da informišu građane juga Srbije pravoremeno, objektivno i profesionalno, baš onako kako je su to činili i do sada. Sa posebim zadovoljstvom ova dva medija pratiće način na koji se odobreni projekti realizuju, pomognuti novcem građana Vranja, kao i moguće domete takvog izveštavanja“, kaže se u sopštenju.

Podsećamo na konkursu za sufinansiranje medija, „Vranjskim“ je dodeljeno 150.000,  a  OK Radiju 200.000 dinara. Iz budžeta grada Vranja za 2017. godinu u ove svrhe planirano je ukupno15 miliona dinara.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare