Vranjska gimnazijalka najbolja na likovnom konkursu u Kragujevcu

VRANJE

U okviru manifestacije „Dosta su svetu jedne Šumarice 2021“ u Kragujevcu, Lea Đorđević, učenica Gimnazije „Bora Stanković“ u Vranju, dobila je prvu nagradu na likovnom konkursu za učenike srednjih škola.

Povodom nagrade Lea je izjavila da je imala jaku konkurenciju.

„Veliko mi je zadovoljstvo što sam učestvovala na takmičenju „Dosta su svetu jedne šumarice“, a još veće što sam odnela pobedu.

Čast mi je što se moj rad dopao žiriju toliko da su ga proglasili pobednikom. Na dodeli nagrada bilo mi je drago da sretnem toliko ljudi sa kojima delim slična interesovanja i da upoznam neke od njih. Uživala sam u izložbi radova koja je prethodila dodeli nagrada. Verujem da ću i u budućnosti učestvovati na ovakvim manifestacijama. Radujem se budućim takmičenjima i prijateljstvima“, rekla je Lea.

Za postignut uspeh, uloženi trud i kvalitet rada učenika, njen mentor i profesor Aleksandar Đorđević je od organizatora manifestacije dobio zahvalnicu.

Konkurs je priređen u organizaciji Spomen parka Kragujevački oktobar u Kragujevcu, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije i Grada Kragujevca.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare