Vranjska Banja obeležila Dan gradske opštine

VRANJSKA BANJA

 

Prigodnom svečanošću Gradska opština Vranjska Banja obeležila je 139. godišnjicu oslobođenja od Turaka.

Zvanicama se obratio predsednik, Nebojša Bogdanović , koji je rekao da je istorija Vranjske Banje burna, ali da je želja za slobodom uvek rezultirala pobedom. On je govorio i o tome šta je urađeno između dva praznika i o značaju privlačenja investicija.

„Vranjska Banja predstavlja dobro mesto za život i uz podršku Vlade Srbije i Grada Vranja, stvorićemo uslove za dolazak novih investitora i otvaranje novih radnih mesta, kao i razvoj turizma“, istakao je Bogdanović.

Čestitajući praznik žiteljima Vranjske Banje gradonačelnik Vranja,  Slobodan Milenković je rekao da je prioritet u radu rukovodstva, borba za bolji život i standard svih građana.

„Vranjska Banja spada u red ključnih faktora i u budućnosti iskoristićemo potencijale i nastaviti sa politikom privlačenja investicija. Zato je naš cilj moderno, uređeno i ekonomski jako Vranje sa njegovom Vranjskom Banjom“, poručio je gradonačelnik.

Povodom Dana opštine specijalno javno priznanje ,,26. januar“ sa novčanim iznosom od 15.000 dinara dobila je đak generacije Katarina Ilić.

Dobitnici javnih priznanja su Privredno društvo „Ritam d.o.o.“, Privredno društvo „Kalinel d.o.o.“ i Akcionarsko društvo „Infrastruktura železnice Srbije“.

Svečanost su uveličali članovi hora OŠ „Predrag Devedžić“.

Ovom događaju prisustvovali su i narodni poslanik, Slaviša Bulatović, načelnik Pčinjskog upravnog okruga, Srećko Pejković i druge zvanice iz javnog života.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare