Volonteri iz BAT-a sređivali Koštanin bazen

VRANJE

Više od 60 zaposlenih u Kompaniji British American Tobacco (BAT), najvećem britanskom investitoru u Srbiji, volonterskim radom na rekonstrukciji Koštaninog bazena u Vranju, doprineli su renoviranju ovog objekta u koji je BAT ivestirao više od 10.000 evra.

Volonteri iz BAT-a, zajedno sa radnicima partnera na projektu koji već više od dve nedelje ubrzano rade na rekonstrukciji i uređenju prostora, pomogli su realizaciju projekta kako bi posle nekoliko godina, ovog leta gradski bazen ponovo bio u službi građanima Vranja, navode iz ove kompanije.

Tokom celodnevnog rada, volonteri iz BAT-a učestvovali su u završnim poslovima, farbali ograde na bazenu i fudbalskom stadionu, čistili travnjake, montirali novi inventar i uređivali celokupan prostor oko bazena. Svečano otvaranje Koštaninog bazena planirano je krajem ove nedelje.

Kao društveno odgovorna kompanija koja uspešno posluje u Srbiji, British American Tobacco nastavlja da pomaže lokalnoj zajednici stvaranjem boljih uslova života za sve građane, obezbeđujući Vranjancima atraktivne letnje sadržaje, dodaje se u saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare