Vlasotinčanin ,,Piskavac” napada GFK Dubočicu

LESKOVAC


Prvi deo prvenstvena trke za bodove u Prvoj ligi Srbije završen je zimus, tačnije 10.decembra, između ostalih utakmica i susretom na beogradskoj Karaburmi u meču gde je neprikosnoveni OFK Beograd sa 1:0 slavio pobedu nad GFK Dubočicom. Leskovački prvoligaš je na zimski odmor otišao sa veoma visokom cifrom osvojenih bodova i plasmanom u samom vrhu tabele prvoligaške fudbalske Srbije. Mnogo je bilo onih koji su mislili i bili optimistički raspoloženi da će prolećne utakmice biti još berićetnije bodovima za fudbalere GFK Dubočice.

Ali, kako je fudbalski teren jedino merilo pravih vrednosti jedne fudbalske ekipe i da se na tom zelenom tepihu dobija pobednik na kraju susreta između dva fudbalska takmaca, što je i najpravednije i najpravičnije, fudbaleri GFK Dubočice u drugom delu sezone potpuno su podbacili i zakazali na samom fudbalskom bojištu. I umesto da sada igraju u plej ofu, oni će sada vojevati bitku u plej autu. Jedno je sigurno da i utakmice u plej autu neće biti nimalo lake, pa je tako obaveza fudbalera leskovačkog prvoligaša da i na narednim utakmicama koje ih očekuju pruže mnogo više htenja i borbenosti ukoliko žele da ovu prvoligašku sezonu završe na dostojan način.Trener Miodrag Anđelković ima puno problema da sastavi najbolju ekipu, jer pored povređenog i još uvek rovitog kapitena Dušana Savića i drugi špic napadač Milan Đokić je povređen i muči ga ozbiljna povreda skočnog zgloba.
U 1.kolu na Gradskom stadionu GFK Dubočica dočekaće ekipu Slobode iz Užica, koju od nedavno predvodi Vlasotinčanin, Ljubiša Stojiljković ,,Piskavac” koji je ,,ere” preporodio od kada ih je preuzeo u finišu prvenstva. Inače, ovaj rođeni ,,Rosuljac” je odličan fudbalski stručnjak i sa mnogo energije vodi svoju ekipu, ne sa trenerske klupe, već pored aut linije sa puno žara i želje da njegova ekipa dođe do željenog cilja.
Raspored utakmica GFK Dubočice u Plej autu Prve lige Srbije:
1.kolo: 21 i 22. april – GFK Dubočica – Sloboda (Užice)
2.kolo: 27.april – Radnički (Novi Beograd) – GFK Dubočica
3.kolo: 01.maj – GFK Dubočica – Mladost GAT (Novi Sad)
4.kolo: 08.maj – Kolubara (Lazarevac) – GFK Dubočica
5.kolo: 12.maj – GFK Dubočica – OFK Vršac (Vršac)
6.kolo: 18.maj – RFKN.S 1921 (Novi Sad) – GFK Dubočica
7.kolo: 25.maj -GFK Dubočica – Metalac (Gornji Milanovac) (kraj) VS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare