Udruženje ,,Naš svet, naša pravila”osnovalo Književni klub u Vranju

VRANJE

Udruženje ,,Naš svet, naša pravila” (NSNP) osnovalo je Književni klub u Vranju čiji je cilj formiranje novog prostora za sve ljubitelje književnosti i promocija neafirmisanog autorstva radi osnaživanja postojeće književne zajednice u Vranju. Prvi sastanak održaće se u subotu, 20. aprila od 18 časova u Medijskom skloništu gde će se upoznati, razgovarati o knjigama i planirati buduće aktivnosti kluba.

Klub će kako navode iz NSNP-a predstavljati novi ambijent kakav još uvek ne postoji Vranju i mobilisati ljubitelje književnosti svih žanrova i epoha radi podsticanja razmene ideja, kritičke svesti i diskusija o književnim delima.

Ideja je da stvore inkluzivno i podsticajno okruženja u kojem članovi/posetioci događaja kluba mogu deliti svoje ideje i izražavati svoj stvaralački duh. Takođe, promovisaće lokalne i globalne autore i njihov rad.

Književni klub će se redovno sastajati jednom mesečno na lokaciji Medijskog skloništa u Vranju, gde će članovi imati priliku da diskutuju o različitim knjigama, pišu recenzije, i organizuju književne večeri i čitanja. (kraj) DC/SM

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare