Vlasotinački socijalisti o izboru Zagrađanina za predsednika Izvršnog odbora

VLASOTINCE


Vladan Zagrađanin je u prethodnom periodu izuzetno dobro i efikasno vodio Izvršni odbor SPS. Rezultati njegovog dosadašnjeg rada kao Predsednika Izvršnog odbora su zavidni, pre svega u konsolidaciji partijskih finansija, kao i u reorganizaciji partijske mreže i efikasnijem funkcionisanju opštinskih i gradskih odbora SPS, saopštio je Opštinski odbor SPS Vlasotince.

” Zagrađanin je doneo preko potrebnu stabilnost partiji, a svojim požrtvovanim radom umnogome je doprineo očuvanju jedinstva u mnogim opštinskim i gradskim odborima SPS, kao što je i primer u našem opštinskom odboru. Izuzetno čvrst u svojim stavovima, modernih političkih ideja i shvatanja, odmeren u svemu, jednom rečju pravi čovek na pravom mestu.
Mislimo da je izbor Vladana Zagrađanina pravi potez predsednika SPS Ivice Dačića, koji na najbolji mogući način, vrlo mudro i uspešno vodi našu spoljnu politiku, suočavajući se na najtežim izazovima sa kojima se susreće naša zemlja. Zbog svega toga mi dajemo punu podršku Ivici Dačiću i izabranom predsedniku Izvršnog odbora Vladanu Zagrađaninu, i želimo im puno uspeha u budućem radu”, navodi se u saopštenju vlasotinačkih socijalista.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare