Vlasotinačka Tehnička škola obeležila svoj dan

VLASOTINCE


U Tehničkoj školi u Vlasotincu , na današnji dan, praznik Mitrovdan, bilo je svečano jer se proslavljao dan škole ove značajne školske institucije u gradu na reci Vlasini, koja je u svom dugom bitisanju iznedrila veliki broj učenika koji su dobili diplome sa neophodnim zanimanjima za potrebe srpske privrede.
U školskoj 2019/20.godini Tehnička škola upisala je 182 učenika u devet profila. Od toga dva su nova i to rukovalac građevinskom mehanizacijom po dualnom modelu i građevinski tehničar. Svake godine se u ovoj školi broj učenika povećava, a sada ima 25 odeljenja i 620 učenika, što je brojka za svako poštovanje, pogoovo, u današnje vreme kada mnoge škole muku muče kako da ostvare zacrtane planove upisa.


Pored mnogobrojnih gostiju svečanosti je prisustvovao i Zoran Todorović, predsednik vlasotinačke opštine, a goste je u ime domaćina pozdravila i poželela im ugodne trenutke Dragana Stanković, pomoćnik direktora škole.
Učenici škole izveli su kraći kulturno umetnički program koji je zavredeo aplauze mnogobrojnih gostiju, baš kao i pojedini upošljenici škole za jubileje vezane za godine rada provedene na poslovima u školi., a to se odnosi na:

  • Oliveru Bosić i Slađanu Stojanović za 35 godine rada
  • Snežani Pavlović i Jovanu Gavrilović za 30 godina
  • Slađani Kocić Petković i Jovici Stamenković za 20 godina
  • Milošu Stojanoviću za 10 godina
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare