Vlada Srbije Vranju odobrila tri projekata

VRANJA

Na predlog Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima, Vlada Srbije donela je zaključak o finansiranju projekata obnove i unapređenja objekata u javnoj svojini u oblasti obrazovanja, zdravstva i socijalne zaštite.

Gradonačelnik Vranja, Slobodan Milenković izjavio je da su Vranju odobrena tri projekta. Oni se odnose na rekonstrukciju Zdravstvenog centra, OŠ ,,Radoje Domanović“ i izdvojenog odeljenja OŠ ,,Branislav Nušić“ u Rataju .

„Radi se o značajnim investicijama, čijom će realizacijom biti stvoreni znatno bolji uslovi za pružanje zdravstvene zaštite i za izvođenje nastave. Posredstvom Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima, u proteklom periodu, rekonstruisane su i osnovne škole ,,Vuk Karadžić“ i ,,Svetozar Marković“. Ovo samo potvrđuje našu spremnost, posvećenost i odgovornost u pripremanju i realizaciji projekata, koji su od vitalnog značaja za naše sugrađane“, rekao je gradonačelnik.

Ministarstvo prosvete i Jedinica za upravljanje projektima, Vranju su odobrili još jedan projekat. Vrednost investicije je 70.000 evra, a radiće se na sanaciji krova i zameni elektroinstalacija u OŠ ,,Jovan Jovanović Zmaj“ u Vranju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare