Više od 1300 mladih u Kombank dvorani na seminaru “Build Yourself”

BEOGRAD

Seminaru mladih „Build Yourself“ održaće se 7. decembra u Kombank dvorani. Program će trajati  od 12 do 17 časova. Šest predavača iz različitih sfera govoriće prisutnima o motivaciji, uspehu i drugim temama koje su prilagođene interesovanjima mlade publike.

Ovaj projekat nastao je s ciljem da pomogne mladim ljudima koji žele da rade na sebi. Pažljivo izabrani predavači kroz edukativno-motivaciona predavanja govore o svojim životnim iskustvima i daju korisne savete. Ličnim primerom i postignutim rezultatima ovi ljudi postali su uzori mlađim generacijama. Tokom prethodnih seminara nastupili su: Siniša Ubović, Maja Volk, Vanja Grbić, Marko Stojanović, Živorad Vasić, Tatjana Vojtehovski, Svetislav Goncić i drugi. U narednim danima biće objavljena imena ovogodišnjih predavača.

Prijave počinju 20 novembra u 20 časova. Zainteresovani će moći to da učine putem sajta buildyourself.rs. Svi mladi od 18 do 30 godina imaju mogućnost besplatnog učešća na seminaru.  

Ovaj događaj svake godine privlači sve veću pažnju. Od 2015. godine više hiljada mladih je prisustvovalo seminaru i ocenili su ga najvišom ocenom. Očekuje se da će ovogodišnji broj delegate biti veći od 1300. Do sada je seminar „Build Yourself“ bio organizovan u Beogradu i Nišu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare