Vinariji „Aleksić“ priznanje „Stvaratelji za stoljeća“

VRANJE-DUBROVNIK

 

Na Samitu preduzetnika „300 najboljih“ u Dubrovniku, vinarija „Aleksić“ iz Vranja dobila je veliko priznanje za posebnu inicijativu u preduzetničkom stvaralaštvu u srednjoj i jugoistočnoj Evropi za 2016. godinu.

Nagradu su primile suvlasnice vinarije, Dragana Janjić i Maja Aleksic Ilić.

Međunarodni žiri je od ukupno 242 kandidata iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Italije, Makedonije, Nemačke, Slovenije i Srbije izabrao najbolje i dodelio nagrade „Stvaratelji za stoljeća“.

Cilj projekta „ Stvaratelji za stoljeća“ je da javno oda priznanje i široj javnosti skrene pažnju na uspešne preduzetnike – retke vizionare i lidere sutrašnjice čiji su rad, znanje i kreativnost utkani u temelje uspostavljanja i razvoja boljeg društva u kojem živimo i radimo.

Vinarija Aleksić je za prethodne  četiri godine poslala 47 uzoraka na ocenjivanje, a čak 43 se vratilo sa medaljom. Osim medalja za kvalitet koje se povećavaju svake godine, vinarija je nosilac nagrade za najboljeg nacionalnog proizvodjača od strane AWC iz Beča, kao I nagrade „Žena zmaj“ za preduzetnički poduhvat.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare