Večeras humanitarni koncert za Stefanovo izlečenje

NIŠ

Niški muzičari održaće večeras u Domu vojske u Nišu humanitarni koncert kako bi prikupili sredstva da pomognu dvoipogodišnjem Stefanu Miladinoviću koji boluje od  izuzetno retke vrste malignog tumora mekih tkiva kod dece. Stefan Miladinović, rođen 9. januara 2014. godine u Nišu oboleo je od sarkoma. Na Dečjoj hiruškoj klinici u Nišu operisan je novembra, ali je za tu tešku bolest neophodan odlazak u neku od inostranih klinika, gde su šanse za izlečenje veće.

“Stefanovo veče”  okupilo je žanrovski različite izvođeče ali cilj im je isti – pomoći dečaku da ozdravi.

Na koncertu će učestvovati i Gale iz grupe “Kerber”, Oliver Katić, “Penthouse band”, Neša Saita iz benda “Crne Mambe”, ansambl “Groš”, humanitarni bend “Kolege”, Dejan Najdanović Najda i vokalna grupa “Constantine”.

U akciju se uključio Klub privrednika grada Niša koji je  kupio 400 ulaznica za koncert i koje će se besplatno davati građanima . Isto toliko novca Klub privrednika grada Niša uplatiće na račun koji je namenjen za Stefanovo lečenje.Svi zainteresovani za besplatne karte mogu ih podići u medijima Niša.  Ostale karte mogu se po ceni  od 300 dinara kupiti u Domu vojske u Nišu.

Nišlije svakodnevno , kroz različite aktivnosti, aukcije slika, predstave, koncerte , pokušavaju da pomognu Stefanu u izlečenju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare