Vakcinacija u Grdelici

LESKOVAC- GRDELICA

Na teritoriji grada Leskovca je do 25. januara vakcinu protiv kovida primilo preko 5300 ljudi. I Domu zdravlja u Grdelici je zapažen odziv građana, gde je vakcinisano preko 300 osoba. Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je obišao i ovaj punkt i citirao reči predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića da je Srbija od 2012. godine pretekla 14 zemalja Evropske unije po kvalitetu zdravstvene zaštite.

„U prilog tome govori činjenica da je Srbija obezbedila najviše vakcina protiv korona virusa u regionu a i šire. Prema stopi vakcinacije na 100.000 ljudi Srbija je u regionu prva, u Evropi četvrta, a deveta u svetu. Ovakvih rezultata ne bi bilo da nije bilo zalaganja predsednika Vučića.“

Gradonačelnik Cvetanović obaveštava sugrađane koji dobiju SMS poruku da se vakcinišu na punktu u hali Partizan, da mogu da se jave najbližem punktu u Grdelici, Vučju, Brestovcu ili Manojlovcu, jer i tamo mogu da obave imunizaciju. – apostrofirao je gradonačelnik Cvetanović danas.

Upravnik ogranka Doma zdravlja u Grdelici Zoran Stojanović je napomenuo da se vakcinacija sprovodi kineskom vakcinom, da je dobar odaziv građana i da nema nikakvih problema.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare