Vakcinacija bez zakazivanja na 37 punktova

LESKOVAC

Stanovnici grada Leskovca mogu da se vakcinišu protiv virusa kovid-19 na jednom od 37 punktova. Na raspolaganju su sve četiri vakcine, od čega Astra Zeneka i Sputnjik samo u hali Partizan, Fajzer u hali Partizan i domovima zdravlja u Grdelici i Vučju, dok je Sinofarm dostupna na svih 37 punktova širom teritorije Leskovca. Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sa saradnicima je obišao jedno takvo mesto, vakcinalni punkt u Belanovcu, a zamenica gradonačelnika Ana Janković Stojanović je naznačila da vakcinacija teče bez problema.

„Na teritoriji našeg grada prvu dozu vakcine primilo je 52.459 lica, a drugu 22.680 što je 16,89%. Važno je naglasiti da ovaj procenat i dalje nije zadovoljavajući i da je potrebno da se što veći procenat odraslog stanovništva vakciniše kako bi smo ostvarili kolektivni imunitet i time što pre izašli iz pandemijske krize i poboljšali epidemijsku sliku.“

U Belanovcu su drugu dozu vakcine primile Aleksandra Stojanović, PR gradonačelnika i Brankica Stamenković, član Gradskog veća, i da je time kompletno završena vakcinacija čitavog Kabineta gradonačelnika Leskovca. One su, podvlačeći važnost vakcinisanja, napomenule da nisu imale nikakvih problema, te apelovale na sve sugrađane koji se nisu vakcinisali, da to urade u što skorijem roku.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare