Utakmicom otvoren renovirani teren u OŠ “Ratko Vukićević” – obnovu inicirao KK Niš

NIŠ

Prijateljskom košarkaškom utakmicom osnovaca Osnovne škole “Ratko Vukićević” u Nišu i mlađih pionira KK Niš “otvoren” je teren koji su renovirali članovi najstarijeg niškog košarkaškog kluba KK Niš. Teren je renoviran u dogovoru sa roditeljima učenika u košarkaškog kluba KK Niš, a na inicijativu obeju strana.

„Želja je, da se što više mladih zainteresuje za ovaj sport i da ponovo pokažemo da smo “zemlja košarke”“, kažu roditelji koji su podržali ovu lepu akciju.

Deci treba sređivati terene da bi se bavili sportom.

„U planu nam je da se posvetimo i ostalim školama u organizaciji identičnih manifestacija „Budi košarkaš“, poručio je na otvaranju predsednik KK Niš Dušan Knežević i dodao:

„Želimo da razvijamo i unapređujemo fizičko i mentalno zdravlje dece. Sledeća škola u kojoj planiramo da sređujemo teren je “Radoje Domanović”, jer jedan roditelj nam je rekao da smo ih stimulisali da i oni krenu sa sličnim inicijativama u svojim naseljima. Niš zaslužuje bolji tretman što se tiče košarke u Srbiji i potrebno je mnogo više uložiti u ovu decu“, zaključio j Knežević.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare