Usvojen rebalans budžeta za 2018. godinu

VLSOTINCE

Na 12. sednici Skupštine opštine Vlasotince usvojen je predlog o izmenama i dopunama budžeta za 2018. godinu.

Predsednik opštine Vlasotince, Zoran Todorović, ovom prilikom, podsetio je da je budžet za 2018. godinu usvojen sredinom decembra prošle godine, na iznos od 1 milijarde i 404 miliona dinara, te rekao da se sada ovim predlogom budžet menja i da će iznositi 1 milijardu 459 miliona dinara.

On je takodje rekao i da je do toga došla zbog menjanja pojedinih pozicija i dodavanja na drugim, prioritetnijim pozicijama, a to se, pre svega, odnosi na most na reci Vlasini u selu Konopnica.

Kao prioritet, kako kaže Todorović, nametnuli su se i radovi na klizištima koja su se pojavila u nekim selima i dodaje da će biti radova i na fiskulturnoj sali u Osnovnoj školi „Siniša Janjić“.

Na sednici Skupštine, odbornici opozicije zamerili su da se stalno nešto radi u pojedinim selima, poput Boljara, Ladovice, Konopnice, Stajkovca i Jastrepca, te naglasili da, pri tom, treba da se radi na ravnomernijem razvoju sela.

Većinom glasova usvojena je Odluka o rebalansu budžeta opštine za 2018. godinu.

Skupština opštine Vlasotince, takodje, donela je odluku i o angažovanju revizora radi obavljanja eksterne revizije završnog budžeta Vlasotinca za 2017. godinu.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare