Uspešno održan besplatan seminar “Samodbrana za žene 2021.”

LESKOVAC

U sportskom centru „Underground“ u Leskovcu Ninđucu klub „Buđinkan“ je uspešno održao deseti po redu besplatni seminar “Samoodbrana za žene”.

Cilj seminara svih ovih godina je upoznavanje učesnica sa osnovnim principima preventivne i primenjene samoodbrane u situacijama koje su potencijalno nebezbedne.

Seminaru je prisustvovalo 50-ak polazinika i oni su u radnoj atmosferi imali prilike da se upoznaju sa tehnikama očuvanja sopstvene bezbednosti, a u čemu su im pomagali glavni instruktor na seminaru Vladimir Stevanović, nosilac zvanja VII Dan u veštini Ninđucu, kao i svi članovi kluba.

Seminar je bio podeljen na četiri segmenta, od kojih je prvi bio primena samoodbrane na nenasilne situacije koje ne nose gotovo nikakav rizik, zatim nasilne situacije koje mogu biti opasne po život, upotreba improvizovanog i legalnog oružja u primeni samoodbrane i finalni situacioni dril koji je zahtevao aktivnu i dinamičnu primenu nekih od tehnika samoodbrane u slučaju napada u zatvorenom ograničenom prostoru.

Sva četiri segmenta su zadržala i teorijsku i praktičnu obuku.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare