U Nišu obaveštenje o javnoj raspravi o budžetu poslali juče za danas a sada menjaju lokaciju

NIŠ

Press služba gradonačelnice Niša juče je poslala obaveštenje da se javna rasprava o Nacrtu odluke o budžetu za 2022. godinu održava danas u 12 sati u Oficirskom domu a danas javljaju da se menja lokacija.

Dva i po sata pre održavanja javne rasprave iz kabineta gradonačelnbice javljaju da se menja lokacija pa će rasprava biti održana u isto vreme ali u Gradskoj kući.

Kažu i da “svi zainteresovani građani mogu učestvovati u javnoj raspravi sa svojim predlozima, primedbama i sugestijama”.

Građani su za pripremu predloga, koji bi eventualno izneli na javnoj raspravi, za koju su saznali dan pre njenog održavanja, imali na raspolaganju 24 sata.

Pod uslovom, naravno,. da u naredna dva sata saznaju da javna rasprava nije tamo gde je juče bila zakazana već na novoj lokaciji.

No, to nije sve, ima nešto i sa celoveernjim slikanjem na tv.

U saopštenju se navodi da će “Istog dana(dakle danas) u terminu od 20.30 do 22.30 sati na televiziji „Belle Amie“ bite organizovana rasprava o Nacrtu budžeta Grada Niša za 2022. godinu u kojoj će biti omogućeno uključenje građana i ostalih zainteresovanih subjekata”

U najavi iz kabineta gradonačelnice se ne navodi ko će u studiju da učestvuje u toj javnoj raspravi.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare