Uspeh vranjskih gimnazijalaca

VRANJE

Učenici trećeg i četvrtog razreda Gimnazije „Bora Stanković“ u Vranju, Emilija Milenković, Staša Aleksić, Milica Vorkapić i Đorđe Stojanović, osvojili su treće mesto na “High School Case Competition-u”.

Cilj takmičenja bio je da se na osnovu date Studije slučaja napravi kampanja o određenom brendu, a ovogodišnji zadatak je bio društveno odgovorna marketing kampanja o ToTo keksu.

“Kako je ciljna grupa bila Gen Z, kojoj naši učenici i pripadaju, veoma uspešno su uspeli da izađu na kraj sa zadatim izazovom.

Koristeći svoje veštine u pravljenju prezentacija i javnom nastupu, a povrh svega svoju kreativnost, motivisani izuzetno zahtevnim zadatkom, uspeli su da na njega odgovore više nego zadovoljavajuće. Uradili su upravo ono što i naziv njihovog tima poručuje, pogodili su „Pravo u metu“, kaže direktorka gimnazije Suzana Mišić Stanković.

Takmičenje je održano pod pokroviteljstvom Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu. Učestvovalo je 87 timova, pa je uspeh vranjskih gimnazijalaca tim pre veći.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare