Uspeh Uroša Živkovića na atinskom teniskom turniru

NIŠ

U Atini podno Akropolja se na teniskim terenima ovog vikenda igrao međunarodni turnir iz serije Tennis Europe u konkurenciji tenisera do 14 godina. Niški teniser Uroš Živković, član Teniske akademije Živković, sjajnim partijama u obe konkurencije, singl i dubl, stiže do završnice i u Niš se vraća sa dva priznanja iz grčke prestonice. Titulu šampiona dubla je poneo u paru sa teniserom iz Slovačke. U finalu su bili bolji od grčko-nemačkog dubla i meč završili ubedljivo sa 2:0. Uroš je stigao i do bronzane medalje u pojedinačnoj konkurenciji.

                            „Bila je ovo jedna uspešna nedelja za mene posle par nedelja pauze zbog povrede koju sam imao. Jak turnir, nije bilo lako izdržati ovaj tempo i u obe konkurencije igrati završnicu.  Zadovoljan sam prikazanim partijama i sada još motivisaniji čekam turnire koji predstoje“, istakao je Uroš Živković po završetku finalne borbe.

                               Pored Uroša, zapažene rezultate tokom prethodnog meseca postigli su i Nikola Jović  i Anastasija Cvetković  na međunarodnim turnirima iz serije ITF, odnosno Tennis Europe. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare