URUČENA TRADICIONALA PRIZNANJA

LESKOVAC

 

Na šestoj sednici Skupštine Regionalne privredne komore (RPKL) doneta je odluka  da se Upravnom odboru, i svim organima i telima RPKL produži mandat do stupanja na snagu novog Zakona o privrednim komorama, čije se usvajanje očekuje do kraja ove godine, a primena tokom naredne.

Ovoj sednici, poslednjoj u 2015, prisustvovali su i  predsednik Privredne komore kantona Sarajevo, generalni konzul konzulata Republike Srbije u Solunu i predsednik Grčko-srpske privredne komore.

Iako je najavljen dolazak predsednika Privredne komore Srbije Marka Čadeža, zbog obaveza on nije došao, ali je u radu sednice učestvovala direktorka sektora PKS Nevena Ljubović.

U svečanom delu sednice dodljena su tradicionalna priznanja RPKL za 2015. godinu.

RPKL Skupstina 1

Za postignute rezultate u proizvodnji, korišćenju kapaciteta i proizvodnih resursa i unapređenju tehnologije, organizacije rada i poslovanja, priznanje u obliku plakete i diplome dobile su organizacije i privredna društva: hemijska industrija HIV AD Vranje, apoteka „Džunić“ Leskovac, fabrika nameštaja „Hrast“ Bosilegrad, JKP „Moravica“ Preševo, Grčko-srpska privredna komora Solun, Generalni konzulat Republike Srbije u Solunu.

Za izuzetan dorpinos u organizovanju proizvodnje, izvoza i ostvarivanja dobiti, priznanja RPKL u obliku diplome dodeljena su pojedincima i grupama radnika: Zoranu Dimitrijeviću, vlasniku DOO „Keramika“ Leskovac, Dragoljubu Kostiću, generalnom diretoru „Mega“ AD Bujanovac, Nevenki Kostadinovoj, suvlasnici DOO „Iber“ Bosilegrad, Goranu Saviću, direktoru „Kredo“ DOO Vranje i Zoranu Ranđeloviću, direktoru „Ranđelović“ DOO Strojkovce.

Priznanja su uručena i Momčilu Miloševiću, Beli Potok, Leskovac, za postignute izuzetne rezultate u voćarskoj proizvodnji i Daliboru Trajkoviću, Bunuševac, Vranje, za postignute rezultate u stočarskoj proizvodnji.

Zatim, priznanje su dobili i radnici JP „Pošta“ Beograd, područna jedinica Leskovac , i to poštonoše Božidar Kocić i Igor Dimitrijević, kao i radnici JP EPS, Beograd, ogranak HE „Đerdap“, Vlasinske HE, Surdulica, Dragan Stojanović, poslovođa HE „Vrla 1“ i Miša Radojičić, poslovođa elektroizvršenja.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare