GRADONAČELNIK VRANJA PISAO MINISTARKI ZORANI MIHAJLOVIĆ

VRANJE

Uvažena gospođo Mihajlović,

Upućujem Vam najiskrenije izvinjenje zbog grubog propusta novinara koji je iz konteksta diskusije na sednici Skupštine grada iskonstruisao informaciju, koja je za Vas, ali i za mene vrlo neprijatna.
Za skupštinskom govornicom odbornik Gradimir Jovanović je izjavio citiram ,,da nekako pridobijemo potpredsednicu Vlade, kako bi nešto dobili za izgradnju puteva“, ali moja diskusija nije bila seksistička, već usmerena na to da sam kao gradonačelnik spreman da u saradnji sa svakim ministrom učinim sve za brži razvoj grada. Dakle, to se odnosi na sve ministre u Vladi, a ne samo Vas, što znači da su moju izjavu slobodno interpretirali, a u nameri da isfabrikuju još jednu aferu.
Žao mi je zbog toga jer izuzetno poštujem sve žene i smatram da su one stub porodice i društva. Žene koje obavljaju odgovorne funkcije, poput Vas, vredne su itekako poštovanja i divljenja jer se zalažu za rodnu ravnopravnost, čiji sam pobornik.
Ne želim da ovo deluje snishodljivo, ali ni privatno, ni javno prema ženama nisam prost i to je prava istina.Uostalom otac sam dve devojčice. Namera autora teksta je više nego jasna i što je najtragičnije uspeo je da napravi skandal. Isti autor, koji uzgred nije ni prisustvovao sednici Skupštine grada, zaboravio je da napiše da sam govorio o asfaltiranju lokalnih puteva u dužini oko 45km, u šta smo iz gradskog budžeta izdvojili oko 400 miliona dinara.Zaboravio je da napiše i o ostalim ulaganjima u infrastrukturu koje sam izneo na sednici Skupštine jer to nije važno, kao ni da smo usvojili Odluku o budžetu za narednu godinu.
U životu je najgore kada se stidite zbog postupaka drugih, a ja se upravo tako osećam.
Nadam se da ćete uvažiti moje argumente i prihvatiti poziv da ponovo dođete u Vranje i sami se uverite u aktivnosti koje sprovodimo na komunalnom uređenju grada.

S poštovanjem, Gradonačelnik Vranja
Zoran Antić

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare