UROŠ STEFANOVIĆ I NIKOLA MILENOVIĆ DONELI DRŽAVNE MEDALJE U PLIVANJU

LESKOVAC-PIROT

Uroš Stefanović, plivač Plivačkog kluba “Dubočica” dvostuki je vicešampion Srbije u kategoriji pionira , on je osvojio dva srebra, na 100 m prsnim stilom i 100 m mešovito, na zimskom  Prvenstvo Srbije za plivače u kadetskoj i pionirskoj konkurenciji koje je održano za vikend u Pirotu.

Nikola Milenović je u  kategoriji kadeta uspeo da se okiti bronzanom medaljom na 200 m ledjnim stilom.
U Plivačkom klubu “Dubočica”  ovo smatraju izuzetnim uspehom leskovačkih  plivača , tim pre š što je postignut u  konkurenciji 31 kluba i oko 460 plivača.

 

Plivanje Nikola Milenovic

I ostali plivači su, kažu u klubu,  imali izuzetno zapažene nastupe, nekima su medalje promakle za nekoliko stotinki, tri štafete su zazele 4. mesto, ali najvažnije je da su skoro sva deca isplivala svoja najbolja vremena i već u julu će imati šansu za nove državne medalje.
Kadeti I  pioniri  su, u konkurenciji 31 kluba,  ostvarili izuzetan rezultat, zauzevši 7. mesto u ukupnom plasmanu, što je ogroman uspeh za klub koji postoji samo par godina.
Iz Plivačkog kluba “Dubočica” se zahvaljuju lokalnoj samoupravi, odeljenju društvenih delatnosti i upravi SRC Dubočica, koji im, kažu ,  u velikoj meri pomažu.

Zahvaljuju  se I medijima koji ih prate I izveštavaju o njihovim uspesima.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare